Απόδοση προβολής


Για τα μίνι προγραμματάκια στην αριστερή στήλη:
Για τον καιρό πρέπει να κάνετε κλικ στο edit ορίζοντας Athens (Greece), επιπλέον μην ξεχάσετε στο κάτω μέρος να επιλέξετε Celcius.
Για το παγκόσμιο ρολόι πρέπει με το ποντίκι να επιλέξετε τη ζώνη που σας ενδιαφέρει και άμεσα θα δείτε την αντίστοιχη ώρα.
Μετέχω
(Για όσους αναζητούν μια διαφορετική προσέγγιση στα δημοτικά δρώμενα του δήμου Αγ. Δημητρίου Αττικής)

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ο Ηρακλής ένας από τους επισκέπτες της Εσπερίας

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί άλλο ένα σημαντικό στοιχείο (ή ένδειξη όπως το εκλάβει κανείς) σχετικά με την επίσκεψη των αρχαίων (διευκρινίζω-όχι μόνον Ελλήνων) στα δήθεν απρόσιτα μέρη της αμερικανικής ηπείρου.
Τελικά κάποια πράγματα ανακοινώνονται σε ανύποπτο χρόνο, οπότε δεν υπάρχει η δικαιολογία που επικαλούμαστε πως αποκρύβουν την ιστορική αλήθεια. Το θέμα είναι πως τέτοιου είδους ζητήματα θίγονται άπαξ και σπανίως υφίσταται περαιτέρω διερεύνηση. Το αποτέλεσμα είναι πως με αυτήν την τακτική είναι δυσχερής η ευρύτερη αποδοχή και γνώση τέτοιων γεγονότων. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν την ευκαιρία που παρέχουν τα ιστολόγια για την έκφραση και διάδοση των σπανίων αυτών περιστατικών και ας αφήσουμε στη συνέχεια τους ειδικούς να βγάλουν το φίδι από την τρύπα διερευνώντας την αντικειμενική αξία όσων ανακοινώνονται ή γράφονται, καθότι η αυξανόμενη και πιεστική παρουσία τέτοιων αναρτήσεων θα υποχρεώσει αρκετούς μακαρίως κοιμώμενους να αναζητήσουν μια διαφορετική αλήθεια από την καθεστηκυία.
Με αγάπη Α34FM
*-=Ο αιτών ευρίσκει=-*





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου