Απόδοση προβολής


Για τα μίνι προγραμματάκια στην αριστερή στήλη:
Για τον καιρό πρέπει να κάνετε κλικ στο edit ορίζοντας Athens (Greece), επιπλέον μην ξεχάσετε στο κάτω μέρος να επιλέξετε Celcius.
Για το παγκόσμιο ρολόι πρέπει με το ποντίκι να επιλέξετε τη ζώνη που σας ενδιαφέρει και άμεσα θα δείτε την αντίστοιχη ώρα.
Μετέχω
(Για όσους αναζητούν μια διαφορετική προσέγγιση στα δημοτικά δρώμενα του δήμου Αγ. Δημητρίου Αττικής)

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Φθόριο - Τοξικό υψηλής επικινδυνότητας


  • Τελικά πολλά πράγματα, που τα θεωρούμε δεδομένα στην καθημερινότητά μας, πρέπει να τα ερευνούμε διαρκώς ανιχνεύοντας νεότερες πληροφορίες σχετικά με τις ιδιότητές τους και τις επιπτώσεις που έχουν στην ανθρώπινη υγεία.
Με μια πρόχειρη και γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο διαπίστωσα πως δεν υπάρχει καμιά θετική αναφορά στο Φθόριο το οποίο συγκαταλέγεται στα πιο επικίνδυνα τοξικά που υπάρχουν στον πλανήτη μας. Άλλωστε και η απλή εκφώνηση του παραπάνω στοιχείου οδηγεί σε αρνητική εντύπωση: Φθόριο = φθορά = καταστροφή!!! (διαβάστε διεξοδικά: scribd.com)

Η μέχρι στιγμής πίστη περί ενίσχυσης της άμυνας κατά της τερηδόνας είναι μια αυταπάτη και στηρίζεται σε ψευδοεπιστημονικές εργασίες με συνωμοσιολογικούς και κρύφιους στόχους. Επιπλέον έχει αποδειχθεί επανειλημμένα πως προκαλεί καρκινογενέσεις και βλάπτει σοβαρά στη δομή των οστών. Το χειρότερο όμως είναι πως επηρεάζει την πνευματική λειτουργία και δημιουργεί πειθήνια όργανα, αφού περιορίζει σημαντικά τη διάθεση για αντίδραση ή διαφορετική από την επιβαλλόμενη σκέψη.
Δυστυχώς υπάρχει και κάτι πολύ χειρότερο... σε πολλές χώρες του κόσμου το φθόριο χρησιμοποιείται για την απολύμανση του νερού, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς την έκταση των επιπτώσεων στον κοινωνικό ιστό.
(διαβάστε διεξοδικά: dentnews , vickytoxotis και news-medical.net)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου