Απόδοση προβολής


Για τα μίνι προγραμματάκια στην αριστερή στήλη:
Για τον καιρό πρέπει να κάνετε κλικ στο edit ορίζοντας Athens (Greece), επιπλέον μην ξεχάσετε στο κάτω μέρος να επιλέξετε Celcius.
Για το παγκόσμιο ρολόι πρέπει με το ποντίκι να επιλέξετε τη ζώνη που σας ενδιαφέρει και άμεσα θα δείτε την αντίστοιχη ώρα.
Μετέχω
(Για όσους αναζητούν μια διαφορετική προσέγγιση στα δημοτικά δρώμενα του δήμου Αγ. Δημητρίου Αττικής)

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Venus Project

Έχουμε κάνει τέτοιες προόδους που δεν κατέχουμε τι μας συμβαίνει;
Πού ζούμε; Τι κάνουμε; Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, πιστεύω πως δεν τα προλαβαίνουμε.
Το «σχέδιο Αφροδίτη» από το γνωστό κίνημα του Σύγχρονου Πνεύματος «Zeitgeist» μας δίνει μια αρκετά αναλυτική ιδέα για το τι μας προσμένει στο μέλλον. Οι μελλοντικές γενιές τελικά προβλέπεται να ζουν σε τελείως διαφορετικά δομημένα περιβάλλοντα, οικολογικά, βιώσιμα και κυρίως φιλικά προς τον άνθρωπο και τη φύση.
Παρατηρώντας το συγκεκριμένο βίντεο διαπιστώνει κανείς πως όλα εκτυλίσσονται τόσο αρμονικά και τέλεια που νομίζει πως βρίσκεται στον Παράδεισο. Όμως η πλήρης τεχνοκρατική υποστήριξη δίνει την αίσθηση, παρά τις εξαγγελίες, πως ο παράγοντας άνθρωπος θα εξοβελισθεί σε απλή επιβίωση με ελάχιστες δυνατότητες πνευματικής εξέλιξης.
Μήπως σε τελική ανάλυση όλη αυτή η δήθεν εξελικτική πορεία είναι για άλλη μια φορά η επαναλαμβανόμενη χειραγώγηση της ανθρώπινης μάζας από κάποιους, που απλά θέλουν να εκμεταλλεύονται την ενεργητικότητά της για προσωπικό όφελος; Μήπως έτσι είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα καταλήξει η ανθρωπότητα, κάτω από αυστηρότατο έλεγχο, υποχείριο ολίγων αλλά παντοδύναμων οι οποίοι θα ελέγχουν βεβαίως όλες τις πλουτοπαραγωγικές διαδικασίες με ασφυκτικούς ρυθμούς;
Είναι πασιφανές πως κάτω απ' αυτές τις προοπτικές η επιβίωση εκτός τέτοιων μορφωμάτων θα είναι αδύνατη. Άσε που για άλλη μια φορά θίγεται το θέμα των θαλάσσιων πόλεων! Δηλαδή δε θα μπορεί κανείς να ξεφύγει εκτός ορίων ούτε γι' αστείο!!!
Δείτε το σχετικό βίντεο για εμβριθέστερη εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου