Απόδοση προβολής


Για τα μίνι προγραμματάκια στην αριστερή στήλη:
Για τον καιρό πρέπει να κάνετε κλικ στο edit ορίζοντας Athens (Greece), επιπλέον μην ξεχάσετε στο κάτω μέρος να επιλέξετε Celcius.
Για το παγκόσμιο ρολόι πρέπει με το ποντίκι να επιλέξετε τη ζώνη που σας ενδιαφέρει και άμεσα θα δείτε την αντίστοιχη ώρα.
Μετέχω
(Για όσους αναζητούν μια διαφορετική προσέγγιση στα δημοτικά δρώμενα του δήμου Αγ. Δημητρίου Αττικής)

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Το μέλλον της οικονομίας στη χώρα μας

Δυστυχώς αλλά το τέλμα στο οποίο έχει βυθιστεί η χώρα φαίνεται να είναι κινούμενη άμμος. Η παρακολούθηση του παρακάτω πειστηρίου το αποδεικνύει γι' άλλη μια φορά με πρωταγωνιστή ποιον άλλον παρά τον Alex Jones.



Τι είπατε για την Ευρωζώνη;;; Για ακούστε και κάποιον πιο ειδικό... Bob Chapman



Το πειστήριο όμως που ακολουθεί αποδεικνύει περίτρανα πως μας κοροϊδεύουν "μας επεξεργάζονται", μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Φαίνεται πως τα πάντα είναι αποφασισμένα, οπότε ας πάει και το παλιάμπελο. Διαβάστε και δείτε τι συμβαίνει σε καιρό "αιχμηρής" λιτότητας. Όλοι ακούσατε πως δε θα γίνονται πλέον διορισμοί;;; Με πόση σιγουριά μπορεί κανείς να το υποστηρίξει αυτό;;;
Και μετά σου λέει: "κάνε υπομονή...", "βοήθησε κι εσύ", "όλοι μαζί να βγει η χώρα από το αδιέξοδο"!!!
Δείτε και "θαυμάστε"...












Προσωπικά προτείνω: αφού δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, ας το απολαύσουμε. Όποιος προλαβαίνει, ας κάνει μια αιτησούλα να του βρίσκεται... πού ξέρεις; κι αν σου κάτσει;;;....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου