Απόδοση προβολής


Για τα μίνι προγραμματάκια στην αριστερή στήλη:
Για τον καιρό πρέπει να κάνετε κλικ στο edit ορίζοντας Athens (Greece), επιπλέον μην ξεχάσετε στο κάτω μέρος να επιλέξετε Celcius.
Για το παγκόσμιο ρολόι πρέπει με το ποντίκι να επιλέξετε τη ζώνη που σας ενδιαφέρει και άμεσα θα δείτε την αντίστοιχη ώρα.
Μετέχω
(Για όσους αναζητούν μια διαφορετική προσέγγιση στα δημοτικά δρώμενα του δήμου Αγ. Δημητρίου Αττικής)

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ο Alex Jones για την παγκόσμια οικονομική κρίση

Τελικά αυτό το βίντεο του γνωστού και καταξιωμένου δημοσιογράφου δίνει πολύ γερό γρονθοκόπημα στα στομάχια αυτών που επιβουλεύονται την αυτοδιάθεση των εθνών. Με το πολύ πειστικό και αμείλικτο ύφος του καυτηριάζει το αποικιοκρατικό σχέδιο των μεγαλοτραπεζιτών για την πλήρη απαξίωση και εξαθλίωση των λαών σε παγκόσμιο επίπεδο, των ΗΠΑ μη εξαιρουμένων.
Αξίζει να το δείτε ολόκληρο και όχι μόνο μια φορά για να εμπεδώσετε τις πληροφορίες που ο ίδιος επιβεβαιώνει περί συντονισμένου σχεδίου καταπάτησης κάθε αξίας στα επερχόμενα χρόνια για τους λαούς της γης.
Για τους αμετανόητα αδιάφορους θυμίζω την ιστορία με το ποντικάκι που αντιλήφθηκε την ύπαρξη της ποντικοπαγίδας και, ενώ ζήτησε βοήθεια, οι άλλοι αδιαφόρησαν προσπερνώντας τη δική του προβληματική κατάσταση, η οποία σταδιακά εξελίχθηκε σε γενικευμένο πρόβλημα που αφορούσε τους πάντες!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου